fredag 24. oktober 2008

VINNAREN ER...

Trommevirvel og trampeklapp, vinnaren av gåvekortet er...
Lodd C55!!!

Gratulera, du er den heldige vinnaren av eit gavekort på verdi 1500,- kr!

torsdag 23. oktober 2008

Vinn gavekort


Denne annonsa stod i Husnes Storsenter si opningsavis! Til dykk som ikkje fekk den i posten, sjå her: I dag kan dykk vinna eit gavekort! Alle som handlar her hjå oss i dag er med i trekninga om eit gåvekort, verdi kr. 1500,-!
Velkommen til opningsfest! I dag! Me har ope frå 12-24. Altså til midnatt! Så dykk som bur i Oslo, kan faktisk ta turen... :-)

Velkommen inn i varmen!

























Me har alt til haustmørket og regntunge dagar! Tekoppar, lys, lysestakar, pledd og tøflar! Alt til koselige kveldar i heimen!

onsdag 22. oktober 2008

Nyhet i Norge!


For dei kundane som ikkje veit det, me sel også garn! Til den ofisielle opningsfesten av senteret så kan me introdusera ein nyhet i Norge! Frå nå av kan dykk nemleg kjøpa hjå oss, det utrulig skjønne sokkegarnet Step frå Austermann. Garnet er innsatt med AloeVera og Jojobaoljer, som gjer det til ein draum å strikka av. Fargane er også utrulig delikate. På torsdag sel me 100 gr. nøster til kun kr. 39,-! Ord. kostar dei 89,-! Velkommen!

Velkommen til FEST!






















I morgon, torsdag 23. oktober er det offisiell opning av storsenteret vårt. Me har mange gode tilbod! Til dømes desse utrulig skjønne lyktene, til kun kr. 39,-!!!